BÜ’de Cinsel Taciz Politikalarına Dair Serra Müderrisoğlu ve Can Candan’la Söyleşi

Ariya Toprak

Gökçe Oflu

Geçtiğimiz dönem yaptığımız cinsel taciz çalışması boyunca bazı akademisyenler sürece dahil olarak bizimle birlikte çalışma yürüttüler. Bu süreç boyunca bu bültendeki “Boğaziçi Üniversitesi’nde Cinsel Taciz Politikaları: 2011 – 2012 Yılında Gelinen Nokta” başlıklı yazımızda da görebileceğiniz gibi belirli aralıklarla bir araya gelip okul yönetimine taleplerimizi birlikte ilettik. Geçtiğimiz sene boyunca atılan adımları konuşmak ve önümüzdeki sürece dair görüşlerini öğrenmek için Psikoloji Bölümü hocalarından Serra Müderrisoğlu ve Batı Dilleri ve Edebiyatı Bölümü’nde ders veren Can Candan ile bir söyleşi yaptık.